PÅSKE

Vi feirer våren og naturens økologiske smaker med sprø mandler, sjokolade med fruktige toner og raffinerte påskeegg som har referanser til både moderne gastronomi og det klassiske franske kjøkken. Et sprudlende univers hvor alle sanser settes i spill.

Sølv påskeegg

Vårt 19. design av påskeegget har fått navnet Cannelé.
Det er en hyllest til det legendariske franske bakverket Cannelé og de vakre kobberformene som gir Canneléen dens klassiske karakter.

Årets påskenyhet:
Egg Couture

Marsipan av valsede middelhavsmandler, kombinert med praliné, vaniljekaramell eller lakriskaramell, vendt i det fineste pulver av enten sjokolade, bjørnebær eller rabarbra. Egg Couture er inspirert av vårens delikate farger, og bringer store smaksopplevelser med seg.

  Velsmakende påskegaver

  Summerbirds påskeegg har naturen og våren som inspirasjonskilde, og er en opplagt overraskelse til dem du er glad i. De hyller både klassiske smaker og moderne gastronomi, og sprer glede som vertinnegave eller som både vakre og spiselige dekorasjoner på påskebordet.

  En frisk vår-fløtebolle

  Vi ønsker våren velkommen med vår nye sesong-sjokoladebolle, Mini Spring. En ekte vår-sjokoladebolle bestående av en saftig marsipanbunn, et friskt skum av vanilje, pasjonsfrukt og mango, overtrukket med et tykt lag av Amazonas 61 % sjokolade og til slutt pyntet med revet kokos og florlett mango. En frisk sjokoladebolle som gir varme vårfornemmelser.

  Gjem, finn, nyt

  I Danmark skriver vi «gækkebreve» og gjemmer påskeegg og gleder oss over å kunne overraske hverandre med gåtefulle vers og sjokolade. Mens «gækkebreve» dateres tilbake til 1700-tallet, ble påskeegg i sjokolade først populært rundt 1920-tallet. I dag er sjokoladeegget en del av påsketradisjonene våre og det vi samles om når vi møtes i påskedagene. Årets påskeegg fra Summerbird har naturen og våren som inspirasjonskilde. En opplagt overraskelse til dem du er glad i. Og en gave som dere kan gjemme, finne og nyte. Sammen.