PÅSKE

Vi feirer våren og naturens økologiske smaker med sprø mandler, sjokolade med fruktige toner og raffinerte påskeegg som har referanser til både moderne gastronomi og det klassiske franske kjøkken. Et sprudlende univers hvor alle sanser settes i spill.

Silver Eggs

Sjokoladefolket Aztekerne så kunst som et guddommelig kall og foreviget sin religion, myter og historie i dynamiske og fortellende motiver i keramikk, edle metaller og myke tekstiler. Årets sølvegg er designet med inspirasjon fra de vakre tekstilene som kom til verden i det aztekiske imperiet.

  Velsmakende påskegaver

  Summerbirds påskeegg har naturen og våren som inspirasjonskilde, og er en opplagt overraskelse til dem du er glad i. De hyller både klassiske smaker og moderne gastronomi, og sprer glede som vertinnegave eller som både vakre og spiselige dekorasjoner på påskebordet.

   Couture Eggs

    Påske spesialiteter

    Summerbirds påske spesialiteter hyller både klassiske smaker og moderne gastronomi, og sprer glede som vertinnegave eller som både vakre og spiselige dekorasjoner på påskebordet.

     Gjem, finn, nyt

     I Danmark skriver vi «gækkebreve» og gjemmer påskeegg og gleder oss over å kunne overraske hverandre med gåtefulle vers og sjokolade. Mens «gækkebreve» dateres tilbake til 1700-tallet, ble påskeegg i sjokolade først populært rundt 1920-tallet. I dag er sjokoladeegget en del av påsketradisjonene våre og det vi samles om når vi møtes i påskedagene. Årets påskeegg fra Summerbird har naturen og våren som inspirasjonskilde. En opplagt overraskelse til dem du er glad i. Og en gave som dere kan gjemme, finne og nyte. Sammen.