ORIGIN

SUMMERBIRD ORGANIC ER BYGGET PÅ OMHU OG DEDIKASJON. VI SØKER ET UOVERTRUFFENT NIVÅ.

Det gjelder både for alle råvarene våre og måten vi forarbeider dem på. Vi går etter det fullendte. Det er kjernen i arbeidet vårt. Vår lidenskap. Det som får oss opp om morgenen. Vi er kompromissløse når det gjelder smak.

MER ENN BARE SJOKOLADE

 • Marsipan

  Marcipan

  Kvaliteten, mengden og håndteringen av mandlene er den altavgjørende ingrediensen i en perfekt marsipan. Våre nøye utvalgte middelhavsmandler stenvalses skånsomt, da denne prosessen sikrer den mest optimale strukturen i den ferdige marsipanen. Samtidig beholdes de fine, florale nyansene og unike oljene som middelhavsmandlene bidrar med. Etter at mandlene har blitt valset, ristes de forsiktig i kobberkjeler, hvor smakene utvikles og dybden i smaken oppstår.

 • Nougat

  Nougat

  Våre nøye utvalgte hasselnøtter ristes lett, finvalses og blandes med en fruktig mørk sjokolade 70 % på rene Peru-bønner. Resultatet er en dyp og intens nougat med en tydelig smak av hasselnøtter og en silkemyk tekstur. Nettopp kvaliteten, mengden og håndteringen av hasselnøttene er den altavgjørende ingrediensen i en perfekt nougat.

 • Croquant

  Hasselnøttkrokanen vår lager vi i kobberkjeler, hvor vi karamelliserer økologisk rørsukker, og vender lett ristede Piemonte-hasselnøtter i den flytende karamellen. De karamelliserte hasselnøttene avkjøles deretter og knuses grovt.

 • Kakao-bønner

  De fleste av våre mørke sjokolader er basert på den originale kakaobønnen, Arriba Nacional, som vokser langs Guayas-elven i Ecuador og anses for å være blant de fineste kakaobønnene i verden. Brenneriet vårt tar imot kakaobønnene direkte fra mindre landbrukssamvirker. I den ferdige sjokoladen bidrar bønnen med en fruktig, aromatisk og dyp smak.

 • AMBER

  Amber Classic

  Vår revolusjonerende, ravgylne sjokolade med sitt eget unike smaksunivers av sødme, fruktnoter, en lett bitterhet og en silkemyk tekstur, er en viktig del av råvareuniverset vårt. Vi bruker den som base i karamellen vår, til å omfavne våre drasjerte mandler og nøtter eller som grunnstammen i flere av våre håndlagde barer.

 • MANDLER

  Til våre drasjerte mandler bruker vi utelukkende mandler fra spanske mandelbønder, som er berømte for sin mandelkultur. Sorter som Marcona, Largueta og Valencia utmerker seg spesielt ved sitt høye innhold av mandelolje samt den aromatiske mandelsmaken, strukturen og fuktige konsistensen.

 • HASSEL-NØTTER

  Våre italienske Piemonte-hasselnøtter er PGI-sertifiserte, som er en anerkjennelse av nøttenes unike kvaliteter og geografiske opprinnelse i Piemonte. Smaken er dyp og nyansert på grunn av hasselnøttenes høye innhold av olje og egner seg derfor godt til å bli lett ristet.

 • KARAMELL

  Karamellen vår kokes i kjeler og røres med brunet, økologisk Thise-smør, vår ravgylne Amber-sjokolade og litt saltflak.

 • GRUÉ

  Grué er rene, soltørkede kakaobønner som ristes lett og knuses. Vår grué er laget av den originale kakaobønnen, Arriba Nacional, som vokser langs Guayas-elven i Ecuador og anses for å være blant de fineste i verden.

 • CANDIED ORANGE

  Vårt konfiterte skall av solmodne, økologiske appelsiner fra regionen rundt Valencia i Spania er syltet i en klassisk sukkersirup for å bevare smak, farge og tekstur.

 • MeLK

  Melkepulver er en naturlig og viktig del av lyse sjokolader. Melkepulveret vårt er kun laget av melk fra beitende økologiske melkekyr i perioden 15. april til 1. november, noe som gir en friskere smak i sjokoladen.

 • Vanilje

  Vanilje er en viktig ingrediens i produksjonen av vår råsjokolade med dens elegante og raffinerte aroma. Vi bruker den økologiske klassiske bourbonvaniljen, fra vaniljeorkideen Vanilla Planifolia, som bl.a. høstes på Madagaskar i Indiahavet. Vaniljesmaken er rik, dyp og intens

 • Lakris

  Den økologiske lakrisen vår kommer fra Calabria i Sør-Italia, som er verdenskjent for den høye kvalitet på lakrisen, som skapes via mineralene i jorden og det varme klimaet. Smaken er kraftig, lett søtlig og med noter av anis og fennikelfrø.