Summerbird Organic
Dette gjelder både for alle råvarene våre og for måten vi behandler dem på.
Vi går for det fullendte. Det er kjernen i arbeidet vårt. Vår lidenskap. Det som får oss opp om morgenen.

GASTRONOMISK FORANKRET

Summerbird ble etablert og eies av Anja og Mikael Grønlykke. Mikael er utdannet kokk og andre generasjon i en gastronomisk familie som både etablerte Danmarks første Michelin-restaurant og Falsled kro, som er en del av Relais & Châteaux nettverket. Mikael er fremdeles både sjef for Summerbird og leder av selskapets innovasjonsprosess.

DANISH CRAFTMANSHIP

Som en av få sjokoladeprodusenter brenner vi selv kakaobønnene på brenneriet vårt i Assens. Bønnene dyrkes i Ecuador og Peru.

Bønnens karakter preges av terroiret på bøndenes åker og danner grunnlaget for en individuell brenning av bønnene, som gir et bredt spekter av unike smakopplevelser.

"Alt mennesket gjør, kan være kunst"

ØKOLOGISK VILLSKAP

Den økologiske driften er ren og utføres i samspill med naturen. Dette gir de økologiske råvarene en smak av underfundig originalitet, som også merkes i den ferdige sjokoladen. Derfor er alle produktene våre økologiske.

DANISH DESIGN AND INNOVATION

Den danske tradisjonen for estetisk renhet er tydelig både i vårt smakunivers, i vår design og i emballasjen til produktene våre. Vår innovasjon er inspirert av naturen og det nye nordiske kjøkkenet. Senest har vår patenterte innovasjon Amber vunnet flere internasjonale priser.