Eventyrlige julefavoritter

Nå har julekolleksjonen landet og den inneholder alt det du har bruk for i den søte juletiden – til versgaven, julebordet eller til å skjemme bort deg selv eller en av dine nærmeste. Se vårt store utvalg av klassisk julesjokolade samt raffinerte nytolkninger av julens smaker og tradisjoner. Finn alle julefavorittene dine her.

Sjokoladegaveesker

Vi har samlet våre julefavoritter i årets sjokoladegaveesker, som er en hyllest til julens varme og nærvær. Her er det ekte julehygge i form av sprø, drasjerte mandler, fylte sjokolader og klassiske julespesialiteter. Skjem bort familien eller send en sjokoladegaveeske til en du er glad i, sammen med en personlig korthilsen.

Se gaveesker

  Julespesialiteter

  Hos Summerbird Organic hyller vi juletiden, samværet og julehyggen. Våre julespesialiteter skaper glede for store og små – uansett om det er som årets mandelgave eller litt ekstra kos til julebordet. Gi julespesialitetene våre i gave eller nyt dem sammen med folk du er glad i.

  Se alle spesialiteter

  WINTER WONDERLAND

  Sjokoladebarer

  Våre sjokoladebarer er håndlagde og består kun av de beste ingrediensene. Barene finnes i forskjellige smakskombinasjoner og er rikelig dekorert, så de er en eksklusiv opplevelse for alle som setter pris på god smak, tekstur og håndverk.

  Se alle sjokoladebarer

   Mandler & Nøtter

   Våre økologiske mandler og hasselnøtter kommer fra de beste nøtteprodusentene i Spania og Italia, som er kompromissløse når det gjelder tradisjoner og kvalitet. Våre drasjerte mandler og hasselnøtter er lett brente, noe som framhever aromaen, dybden og konsistensen. Nyt de sprø mandlene og hasselnøttene – alene i en stille stund eller sammen med de du er glad i.

   Se alle Mandler & Nøtter

    Marsipan & Nougat

    Vi har framstilt de tradisjonelle juleklassikerne marsipan og nougat i en kompromissløs utgave, kun basert på de beste økologiske råvarene. Marsipanen vår er laget av ingenting annet enn valsede spanske mandler og sukker, og nougaten vår har et ekstra høyt innhold av hasselnøtter og mørk sjokolade 70 %. Nyt våre juleklassikere i sin rene form eller bruk dem i bakverk, desserter og hjemmelaget konfekt.

    Julekalendere

    Våre sjokoladejulekalendere fylt med fersk økologisk sjokolade har med tiden blitt en tradisjon for mange. Bak hver luke finner du eksklusive smaksopplevelser, nøye utvalgt og fremstilt av de beste økologiske råvarene. Skjem bort deg selv eller noen du er glad i, med årets økologiske sjokoladejulekalender. Få den sendt allerede i dag, eller bestem leveringsdatoen selv.

    Se julekalendere