SMAK PÅ KJÆRLIGHETEN

VALENTINSDAG

Valentinsdagen 14. februar er en anledning til å feire kjærligheten litt ekstra. Kjærligheten til hverandre, til familien, kjæresten, besteforeldre, barndomsvennen, og tingene vi setter pris på i livet.

Kjærlighet i vakker innpakning

Gi din kjærlighetserklæring i en vakker gavepose.

Pris 399 kr.

KJØB HER

Limited Edition: Smaken av kjærlighet

Ingen kjærlighet er for liten eller for stor til å bli feiret på Valentinsdagen. Vår limited edition Valentines Collection-eske er den ultimate kjærlighetserklæringen til din kjæreste, besteforeldre, foreldre og alle andre du elsker.

729 kr.

KJØB HER

En kjærlighetserklæring

Valentinsdagen ble opprinnelig oppkalt etter presten Valentin fra det gamle Roma. Her hadde keiseren forbudt soldater å gifte seg, men Valentin brøt forbudet og viet unge forelskede par. Da det ble oppdaget, ble han fengslet og drept. Men før henrettelsen forelsket han seg i fengselsbetjentens datter og rakk å sende henne verdens første valentinsbrev.

Smaken av kjærlighet

Du kan ikke leve uten mat og kjærlighet. Kjærlighet er søtt, salt og krydret, det er noe du gir – og noe vi bør være takknemlige for å få. Hos Summerbird hyller vi kjærligheten litt ekstra i anledning Valentinsdagen.
Vi har nøye utvalgt våre favoritter og er innom hele smaksspekteret i vår limited edition Valentine Collection med munnfuller av kjærlighet.