Valentinsdag

Valentinsdagen 14. februar er en anledning til å feire kjærligheten litt ekstra. Kjærligheten til hverandre, til familien, kjæresten, besteforeldre, barndomsvennen, og tingene vi setter pris på i livet.

Kjærlighet i vakker innpakning

Gi din kjærlighetserklæring i en vakker gavepose som også inneholder vår prisvinnende Amber-sjokolade, rosa drasjerte mandler med det fineste pulver av jordbær, bringebær og rabarbra.

Pris 379 kr.

KJØB HER

Limited Edition: Smaken av kjærlighet

Ingen kjærlighet er for liten eller for stor til å bli feiret på Valentinsdagen. Vår limited edition Valentines Collection-eske er den ultimate kjærlighetserklæringen til din kjæreste, besteforeldre, foreldre og alle andre du elsker.

699 kr.

KJØB HER

En kjærlighetserklæring

Valentinsdagen ble opprinnelig oppkalt etter presten Valentin fra det gamle Roma. Her hadde keiseren forbudt soldater å gifte seg, men Valentin brøt forbudet og viet unge forelskede par. Da det ble oppdaget, ble han fengslet og drept. Men før henrettelsen forelsket han seg i fengselsbetjentens datter og rakk å sende henne verdens første valentinsbrev.

The Gift

THE GIFT er en kjærlighetserklæring som smaker av sjokolade og eventyr. THE GIFT er den ultimate gaven, skapt i et lidenskapelig samarbeid mellom Summerbird Organic og kunstneren Marianne Eriksen Scott-Hansen med kjærligheten til sommerfugler og naturens ville flora i fokus. THE GIFT inneholder Summerbirds ikoniske sjokolade og drasjerte mandler sammen med håndklippede blomster i knitrende papir. Slik at feiringen av kjærligheten etterpå står som et dekorativt og eventyrlig blomstrende minne om en spesiell
dag eller en spesiell person.

Se mer

Smaken av kjærlighet

Du kan ikke leve uten mat og kjærlighet. Kjærlighet er søtt, salt og krydret, det er noe du gir – og noe vi bør være takknemlige for å få. Hos Summerbird hyller vi kjærligheten litt ekstra i anledning Valentinsdagen.
Vi har nøye utvalgt våre favoritter og er innom hele smaksspekteret i vår limited edition Valentine Collection med munnfuller av kjærlighet.