THE GIFT

The Gift er som alle andre gaver en kærlighedserklæring! Men nu smager gaven af andet end chokolade.
Nu smager den også af eventyr, der efterlader en blomstrende erindring om en særlig dag eller en kær person.

Valentines Edition

En gaveeske som er perfekt som kjærlighetserklæring, eller som gave til alle som setter pris på estetikk, gastronomi, kunst og kvalitet.

1500 kr.

KJØP HER

Like a box of Fairytale

Eksklusiv og eventyrlig gaveeske fylt med sjokolade og håndklippede papirblomster.

Pris fra 824 kr.

The Complete Gift

5115 kr.

Vår Collection 96 med 9 forskjellige varianter av fylt sjokolade i kombinasjon med alle Marianne Eriksen Scott-Hansens blomstermotiver i en samlet bukett.

KJØB HER

  Sommerfugleffekt

  Felles for dem er at de elsker sommerfugler. Der den ene støper dem i sjokolade, klipper den andre dem i papir. Nå forener de lidenskapen deres for å skape den ultimate gaven sammen.

  Papirpoesi

  Marianne Eriksen Scott-Hansen fikk ideen til motivene under et av hennes mange opphold på Summerbird Organics fynske herregård, Østrupgård. En herregård fra middelalderen, som er kjent for Karen Brahes imponerende boksamling. Denne samlingen inspirerte Marianne Eriksen Scott-Hansen til å forvandle bibliotekets todimensjonale bøker til tredimensjonale blomster som er klippet og tenkt som klassiske papirklipp og poetiske snøkrystaller i papir.

  Blomster vokser ut av historien

  I dialogen mellom Summerbird Organics hvite univers og Marianne Eriksen Scott-Hansens fargestrålende, oppstod en matt palett av hvite, grå og rosa nyanser som reflekterer og tar farge fra hverandre. Med det resultat at det har vokst fram en flora med gule, grønne og fiolette kronblader og stilker.