Konkurransebetingelser - Vinn valentinsjokolade

Konkurransebetingelser
Offisielle regler for Summerbirds Vinn Valentinsjokolade-konkurransen – ved å delta i konkurransen godtar du også følgende vilkår:

Arrangør Summerbird Organic
Mandel alleen 6
5610 Assens
Danmark

Hvem kan delta?
For å delta i konkurransen må du være minst 18 år og ha folkeregistrert adresse i Norge. Summerbird Organic-ansatte og deres familier kan ikke vinne i konkurransen. Konkurransen er på ingen måte sponset, støttet av eller assosiert med Facebook eller andre enn oss.

Hvordan deltar du?
Du deltar ved å melde deg inn i Summerbird-klubben (nyhetsbrev) gjennom Facebook.

Vinneren
Det vil bli kåret én vinner. Det er vinnerens ansvar å løse inn premien. Summerbird Organic forbeholder seg retten til å legge ut vinneren på Summerbird Organics Facebook-side og Instagram-profil. Vi annonserer vinneren 7/2-22. Vinneren får direkte beskjed.

Premie
2x Valentines Collection. Premien kan ikke byttes mot kontanter eller andre varer.

Håndtering av personopplysninger
Summerbird Organic håndterer opplysningene dine i henhold til personopplysningsloven.

Ansvar og rettigheter
Summerbird Organic forbeholder seg retten til å endre konkurransevilkårene, samt å stoppe konkurransen uten varsel. Ved mistanke om svindel forbeholder Summerbird Organic seg retten til å ekskludere brukere uten varsel. Summerbird Organic fraskriver seg ethvert ansvar for:

Direkte, indirekte eller utilsiktet tap forårsaket av bruk av Facebook.

Summerbird Organic påtar seg intet ansvar for eventuelle trykkfeil og utilsiktede misforståelser i forbindelse med konkurransen.

Tvister i forbindelse med denne konkurransen er underlagt norsk lov med unntak av norsk internasjonal privat- og handelsrett og CISG. Tvister som ikke kan løses i minnelighet, vil bli behandlet av de norske domstolene.